O nama

Zabavaonica je moderna igraonica koja želi spojiti stručnost, iskustvo, profesionalnu animaciju i zabavu.

Zabavaonica je rezultat dugogodišnjeg rada u turističkoj animaciji, organiziranju evenata i osobnog, profesionalnog obrazovanja.

Turistička animacija je temelj našeg poslovanja s obzirom da smo stvarali turističku animaciju u Hrvatskoj od samog početka, još od 1998. godine. Uveli smo animaciju u mnoge velike hotelske lance u Hrvatskoj i mnoge turističke objekte kao što su hoteli sa 3 do 5 zvjezdica i mnogi kampovi.

Neprestano ulaganje u nove i kompleksnije animacijske programe, sve veći zahtjevi hoteljera i gostiju, što stranih što domaćih, o kojima smo se brinuli u segmentu zabave, doveli su nas danas do toga da su naši programi temeljito razrađeni, provjereni i profesionalno organizirani.

Sve s jednim ciljem, da pružamo djeci kvalitetnu i nezaboravnu zabavu.


Zadnjih 5 godina smo aktivno sudjelovali u razvijanju turizma na otoku Viru pružajući zabavni, animacijski program za goste cijelog Vira. Risus animacija je 5 godina bila sastavni dio Virskog ljeta. Ponosni smo na suradnju sa Općinom Vir, TZO Vir i Vir turizam d.o.o..

Naš najnoviji projekt je uvođenje dječje animacije u D-Resort u Šibeniku. Projekt smo započeli u 2015. godini i nastavlja se i ove godine još intenzivnije. Risus d.o.o. je zadužen za implementiranje cjelokupnog sustava dječje animacije za Dogus Group.Rad u eventima rezulat je rada u turističkoj animaciji i u kratkom roku smo stvorili veliki krug trgovačkih centara s kojima redovito surađujemo. Naša kreativnost u stvaranju novih zabavnih sadržaja dodatno je obogatila naše animacijske programe koje želimo pružiti vama i vašoj djeci.


Cjelokupno naše poslovanje smo sada usmjerili u Zabavaonicu. Velika nam je želja da se djeca uistinu zabave, da ih uveseljavamo atraktivnim sadržajima i sve dodatno obogatimo našim lijepim kostimima i maskotama.


Zabavaonica, više od igraonice.